کاریزمَن نقطه عطف مسئله پردازی دفتر تبلیغات اسلامی با ایده پردازی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی نوآوری خلاقیت اشراق، بازدید و جلسه آشنایی با ظرفیت های مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با حضور مسئولین قطب بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق برگزار گردید.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق به همراه کادر مرکز نوآوری و جناب آقای احمدی حاجی دبیر قطب بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی، حجت الاسلام و المسلمین آصف آگاه (اشکوری) دبیر میز تخصصی توسعه و توانمند سازی علوم اسلامی، جناب آقای اولیایی دبیر میز تخصصی اسلامی سازی علوم انسانی، حجت الاسلام و المسلمین شریعتمداری دبیر میزتخصصی آموزش و پرورش، حجت الاسلام و المسلمین فیض عضو شورای میز آموزش و پرورش حضور داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق در ابتدای جلسه ضمن خوش آمد گویی به مسئولین حاضر در جلسه، بیان داشتند: تبار چندساله دفتر در حوزه مسئله محوری، پشتوانه ایده پردازان است. در دنیا روش های متعددی برای کشف ایده وجود دارد.
یکی از برنامه های مرکزملی نوآوری و خلاقیت اشراق برای کشف ایده و ایده پردازی برنامه “کاریزمَن” است. کاریزمَن نقطه عطف مسئله پردازی دفتر تبلیغات با ایده پردازی است و مزیت مرکز وجود صف ایده پردازانی است که می توانند مسائل را حل کنند.
ایشان با تشریح روش های ایده پردازی، بیان کردند: یک روش، موضوعاتی که ظرفیت ایده پردازی دارند را می توان با مطالعه های عمیق و با برگزاری تورهای علمی مورد بررسی قرار داد.
مدل دیگر ایده پردازی، که کمتر به آن توجه شده است، بر اساس مسئله ها، چالش ها را بررسی می شود و در مدار راهکار برای چالش، ایده پردازی و ایده پیدا می کنیم.
در این مدل در مرحله اول باید چیستی، علل و ابعاد، آثار و پیامد های مسئله برای جوان ایده پرداز لایه برداری، افشا و نمایان شود.
در قدم دوم، لبه مسئله را با مسئله کاوی و نمونه کاوری برای مخاطب مشخص و بیان کنیم.
در این مرحله از دبیران میزهای تخصصی می خواهیم که با توجه به احاطه ای که به مسئله دارند آن را در قالب چند کلیپ، کارگاه آنلاین و گفتگو با مخاطب، مسئله را افشا و لایه برداری نمایند.
ایشان با بیان اینکه قطب بنیادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی به خوبی می تواند در در زمینه بحث های نظری نوآوری پشتوانه مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق باشد، یکی دیگر از برنامه های مرکز نوآوری با عنوان “رواق” را که در زمینه مدیریت دانش نوآوری و فناوری، فقه و فلسفه نوآوری و فناوری و رابطه دین و نوآوری و فناوری در قالب درس گفتار اجرا می شود، را معرفی نمودند و گفتند بحث های فقه وقف فناوری و حمایت از مالکیت فکری نیز مورد نیاز مجامع علمی و فناوری است.
در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین آصف آگاه دبیر میز تخصصی توسعه و توانمند سازی علوم اسلامی با بیان اینکه تاسیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق نماد روشنفکری حوزوی است، از همکاری کامل میز برای اجرای برنامه” رواق” خبر دادند و گفتند که باید نظریه ها و مدل های اسلامی نوآوری را در قالب نشست ها و گفتگوها به مدل های موجود تزریق کنیم.
در ادامه جلسه جناب آقای اولیایی دبیر میز تخصصی اسلامی سازی علوم انسانی، بیان کردند که میز علوم انسانی نیز با تمام قوا در خدمت مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق و ایجاد گفتگوهای نخبگانی است.
ایشان پیشنهاد افزودن واحد درسی نوآوری در رشته های کارشناسی ارشد با موضوعات فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام وهمچنین استفاده از ظرفیت هسته های مطالعاتی میز که دارای دانشجویان فعال است را بیان نمودند.
در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین فیض عضو شورای میز آموزش و پرورش، نکاتی درباره اقتصاد فرهنگ و فلسفه مرکز نوآوری بیان کردند.
در پایان جلسه برای اجرای برنامه “کاریزمن” در موضوع تربیت اعتقادی با حجت الاسلام و المسلمین شریعتمداری دبیر میز آموزش و پرورش، برنامه ریزی و هماهنگی های لازم انجام گردید.
پایان خبر /
16 بهمن 1399
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛
طبق اعلام قبلی؛