برای ورود به سامانه
شماره تلفن همراه خود را وارد کنید.
شماره تلفن همراه
کد ارسال شده به شماره
09365447086
را وارد کنید.
شماره را اشتباه وارد کردید؟
ویرایش
لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.
نام و نام خانوادگی
قوانین راهاندازی کسب و کارهای مجازی ویژه استارتاپ های خلاق و فرهنگی
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق، رامین سنمار «رئیس انجمن صنفی کسب و کارهای مجازی استان اصفهان» در وبینار «قوانین راهاندازی کسب و کارهای مجازی ویژه استارتاپ های خلاق و فرهنگی» که به همت مدرسه فناوری فانوس وابسته به مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق برگزار شد، ابراز کرد: زیرساخت تجارت الکترونیک در سال ۹۹ طبق آمارهای رسمی از مرکز تجارت الکترونیک به این صورت بوده که ضریب نفوذ در ایران ۱۱۲%، میانگین جهانی۶۴% ، میانگین آسیا ۶۲% است.
وی گفت: عملکرد تجارت الکترونیک از طریق بررسی شاخص های تجارت الکترونیک، حجم مالی معاملات، مقایسه حجم مالی معاملات با تولید ناخالص داخلی، بررسی روند تراکنش های خریدهای اینترنتی صورت می گیرد.
وی به بیان نکاتی در مورد جمعیت شناسی تجارت الکترونیک پرداخت و یادآور شد: تجارت الکترونیک از طریق ۳۵۰ هزار وب سایت انجام می شود که ۸۹ هزار کسب و کار و واحد تجارت الکترونیک نماد اعتماد را از مرکز توسعه تجارت الکترونیک اخذ کرده اند.
رئیس انجمن صنفی کسب و کارهای مجازی استان اصفهان در خصوص شرایط کلی ورود به کسب و کار مجازی گفت: «شناسایی ایده، خلاقیت و سرمایه گذاری جهت تجاری سازی» و «توسعه کسب و کار حقیقی به مجازی و استفاده از مزایای آن» از جمله این شرایط است.
وی به بیان تعریفی از کسب و کار مجازی پرداخت و تصریح کرد: کسب و کار مجازی، یک واحد صنفی است که توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی برای ارائه محصول یا کالا یا خدمات به طور مستقیم و یا غیر مستقیم و به صورت کلی یا جزئی به عمده فروشان یا خرده فروشان و مصرف کنندگان از طریق ابزارهای ارتباطی از راه دور و از طریق وب سایت و نرم افزارهای تجاری دایر می شود.
سنمار در ادامه، به ماده سه اساسنامه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی اشاره و مراحل اخذ پروانه کسب و کارهای مجازی را برشمرد.
وی ضمن تبیین نکاتی در خصوص کسب و کار مجازی، گفت: صاحبان کسب و کار مجازی حقیقی یا حقوقی باید مالیات بدهند و ظرف مدت ۴ ماه از شروع فعالیت مراتب را به مرکز مالیاتی اعلام کنند و صاحبان کسب و کارهای مجازی، مشمول خدمات بیمه تامین اجتماعی می شوند و نیروهای زیرمجموعه را می توانند تحت پوشش بیمه در بیاورند.
وی اظهار داشت: انواع قوانین کسب و کار مجازی عبارتند از قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، آیین نامه های مصوب هیئت وزیران، دستورالعمل های داخلی مصوب متولیان کسب و کار مجازی.
رئیس انجمن صنفی کسب و کارهای مجازی استان اصفهان با اشاره به دستورالعمل های کسب و کارهای مجازی، این دستورالعمل ها را به دو دسته اداری و فنی تقسیم و چند نمونه دستورالعمل را برشمرد.
علاقه مندان می توانند با دانلود اپلیکیشن مدرسه فناوری فانوس از طریق لینک https://news.aboaeine.ir/fanoos/ و نصب این اپلیکیشن، به “متن کامل وبینار مذکور” دسترسی پیدا کنند.
لازم به ذکر است، وبینارهای مدرسه فناوری فانوس برای ارتقاء یادگیری و توسعه توان تیم های نوپا در اکوسیستم فناوری های فرهنگی به صورت هفتگی در یک موضوع خاص و مورد نیاز اکوسیستم برگزار می گردد.