خانه خلاق و نوآوری اشراق
طراحی، توسعه و کاربست فناوری های فرهنگی

پذیرش ایده های خلاق تاب آور با قابلیت ارزشهای فرهنگی در مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی در حاشیه بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی «معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی» از مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق، به معرفی این مرکز پرداخت و گفت: در این مرکز، ایده‌های خلاق و نوآورانه که قابلیت ترویج ارزش‌های فرهنگی به صورت تاب‌آور را داشته باشد، پذیرش می شوند.

وی با اشاره به حمایت از ایده های خلاق به منظور نشر و توسعه ارزش های فرهنگی و دینی در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق افزود: از طریق حمایت‌های آموزشی، مشاوره‌ای، امکاناتی و مادی سعی می‌شود شرایطی فراهم شود که ایده‌های پذیرش شده، به بلوغ رسیده و بتوانند در قامت یک خدمت یا محصول فرهنگی در گستره‌ جامعه‌ اسلامی زمینه ساز نشر و توسعه ارزش‌های فرهنگی و دینی شوند.

مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق به ارتباط این مرکز با مراکز نخبگانی نهادهای حوزوی پرداخت و ابراز داشت: در این مرکز توانسته ایم در عرصه های مختلف ارتباطات مؤثری را با مراکز نخبگانی نهادهای حوزوی نظیر جامعه الزهرا(س)، جامعه المصطفی(ص) و دیگر مجموعه ها برقرار کنیم.

وی با اشاره به فعالیت های آموزشی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق ادامه داد: برای این منظور، اپلیکیشنی طراحی شده است که آزمون ها و پرونده های آموزشی به آن اضافه می شود.

وی با اشاره به قابلیت های مدرسه فناوری فانوس تصریح کرد: مبنای ما در ارائه آموزش این است که محتوای آموزشی به صورت ۲۴ ساعته در اختیار علاقه مندان قرار گیرد و از این حیث، محدودیتی برای این عزیزان نداشته باشیم.

در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی با اشاره به روند شکل گیری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گفت: آنچه از آغاز کار خیلی حائز اهمیت بود، این است که بتوانیم در عرصه هنر، رسانه و فضای مجازی کار را با منطق این عرصه ها پیش ببریم.

وی افزود: بسیاری از نهادهای فعال در عرصه هنر، رسانه و فضای مجازی که کار تصمیم گیری را هم انجام می دهند، آشنایی لازم با این عرصه را ندارند و منطق حاکم بر این فضا را نمی شناسند، در نتیجه بعضاً تصمیمات غلط در این حوزه اتخاذ می کنند.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: با این دغدغه وارد کار شده ایم و در نهایت به ایده پلتفرم شهر مجازی رسیدیم.

وی بیان کرد: یکی از موارد مهم این بود که هویت ما به عنوان معاونت فضای مجازی چیست و در بحث و گفت و گوها به این رسیدیم که هر چقدر بتوانیم فراتر از نگاه امنیتی، روحیه اجتماعی و فرهنگی را تقویت کنیم، موفق تر خواهیم بود و به هویت حقیقی معاونت نزدیکتر خواهیم شد.

در پایان مقرر شد جلساتی به منظور همکاری میان دو مجموعه در آینده برگزار شد.

آدرس کوتاه این خبر: https://noavari.dte.ir/old/Ksov5
1 نظر
  1. داود سلطانی می گوید

    من برای آگاهی و فرهنگ سازی و مقابله با جنگ نرم ایدهایی دارم .

ارسال یک پاسخ

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.