خانه خلاق و نوآوری اشراق
طراحی، توسعه و کاربست فناوری های فرهنگی

همدلی مراکز بزرگ حوزوی برای حمایت از کارآفرینی فرهنگی حوزویان

بنا به گزارش پایگاه خبری مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق؛ جلسه مشترک مراکز حوزوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی میرمطلبی مسئول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه های علمیه و حجت الاسلام و المسلمین احسان علائیان مدیر کل معیشت و توانمندسازی مرکز خدمات حوزه های علمیه و حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی مدیر عامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به میزبانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار گردید.

رسیدگی هدفمند به معشیت و کارآفرینی فرهنگی حوزویان از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین علائیان مدیر کل معیشت و توانمندسازی مرکز خدمات حوزه های علمیه ضمن تشکر و قدرانی برای هم افزایی مراکز حوزوی برای توانمدسازی و توسعه کارآفرینی طلاب حوزه های علمیه به شرح مختصری از فعالیت های صورت گرفته در این زمینه پرداختند.

ایشان برنامه ریزی در جهت بهبود وضعیت معیشتی طلاب و روحانیون معزز متناسب با زیّ طلبگی از طریق طرح معیشت، تسهیلات حمایتی و خدمات ویژه را به عنوان اهم فعالیت های اداره کل معیشت و توانمندسازی مرکز خدمات حوزه های علمیه برشمردند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین میرمطلبی مسئول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه های علمیه ضمن خوش آمدگویی به افراد حاضر در جلسه، نکاتی پیرامون فعالیت ها و ماموریت های مرکز امور طلاب و دانش آموختگان مرکز مدیریت حوزه های علمیه در زمینه توانمندسازی و حمایت از کارآفرینان حوزوی بیان نمودند.

ایشان بیان داشتند: مرکز امور طلاب و دانش آموختگان، مرکزی خدماتی است و نیازهایی که طلاب در حوزه هایی غیر از آموزش، پژوهش و تربیتی همانند شهریه، سلامت، تربیت بدنی، اسکان، ایثارگران، اردویی، دانش آموختگان، معیشت، اشتغال، حجره، تغذیه، نظام وظیفه، معافیت تحصیلی، خروج از کشور و … دارند، در این مرکز دیده شده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی مدیر عامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه جلسه با بیان برکت کارهای مشترک و همدلی میان مراکز حوزوی به اهداف تاسیس مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم پرداختند و گزارشی پیرامون فعالیت های صورت گرفته در مرکز نوآوری و خلاقیت تا کنون را بیان کردند.

ایشان در ادامه به معرفی سه بخش مهم خدمت رسانی به حوزویان و فعالان فرهنگی در مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق به  عنوان سه بال پرواز کسب و کارهای نوین پرداختند.

مدرسه فناوری اشراق به عنوان بال اول مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق با آموزش هایی از جنس کسب و کارهای فرهنگی و نوین به صورت مجازی برای ارتقای مهارت های طلاب و فعالان فرهنگی فعالیت می کند.

سه دال، محل پذیرش طلاب دارای ایده های خلاقانه و همچنین تیم ایده های فناور در مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق است. در سه دال با مشاوره و منتورینگ، تیم ها آماده ورود به بازار واقعی و کسب و کار می شوند.

شرکت های خلاق، به عنوان بال سوم مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق، زمینه های ثبت شرکت خلاق و مشاوره های حرفه ای تحقیقات بازار را فراهم می آورد.

 

در انتهای جلسه پیشنهاد تشکیل جلسات کارشناسی مشترک سه جانبه برای رشد خدمات، فعالیت ها و رفع موانع کسب و کار و فعالیت های فرهنگی حوزویان با حضور هر سه نهاد حوزوی بیان شد که با استقبال همه نهاد ها حاضر در جلسه مواجه گردید.

آدرس کوتاه این خبر: https://noavari.dte.ir/old/76SQ4

ارسال یک پاسخ

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.