به گزارش روابط عمومی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق، جواد دلاوری «معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی این مرکز» در گفت و گویی با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از فعالیت های این مرکز، سامانه فرصت برابر تحت عنوان «چارسوق» است که شرایطی فراهم خواهد ساخت که همه پروژه ها و طرح های تولیدی و خدماتی فرهنگی سازمان ها و نهادها در شرایط مساوی به همه شرکت های دارای صلاحیت و تخصص فرهنگی عرضه و در قالب فرایندهای سیستمی و رسمی و بر اساس توانمندی و ظرفیت های تولیدی و خدماتی شرکت ها، مجریان لایق و درخور گزینش شوند.
وی افزود: همچنین جذب سرمایه گذار و صندوق های ریسک پذیر برای حمایت و مشارکت با شرکت های خلاق از جمله ضرورت های انکار ناپذیر است که در این مرکز به آن خواهیم پرداخت.
معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق یادآور شد: برخی از عرصه های قابل بهره گیری از سامانه فرصت برابر عبارتند از: «برون سپاری طرح ها و فعالیت ها»، «واگذاری تولید و ارائه خدمات فرهنگی»، «واسپاری و اسپین آف کردن خرد برندها و اجزای اجرایی سازمان ها و نهادها به شرکت های خلاق فرهنگی» و «دریافت خدمات علمی و فناوری شرکت های خلاق در حل چالش ها و مسائل سازمانی و رفع نیازهای سازمان ها».
وی اظهار داشت: در این راستا، طی هماهنگی هایی که از سوی حجت الاسلام والمسلمین قطبی «مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق» با شرکت فولاد مبارکه صورت گرفت، ۲۶ نفر در قالب ۱۲ شرکت ها و تیم ایده مستقر در این مرکز از شرکت فولاد بازدید کردند.
دلاوری گفت: پس از بازدید، در جریان جلسه با دکتر نباتی نژاد «مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه» هر یک از شرکت ها و تیم های مرکز، به ارائه توضیحاتی در خصوص توانمندی ها و اقداماتی که در تعامل با شرکت فولاد مبارکه قادر به انجام آن هستند، پرداختند.
وی تصریح کرد: در ادامه این جلسه، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه ضمن ابراز خرسندی از ایده های ارائه شده، جمع آوری مکتوب ایده های ارائه شده را خواستار شد.
معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق افزود: ان شاءالله با برگزاری جلساتی که در آینده با حضور دیگر شرکت ها و تیم های این مرکز با شرکت فولاد برگزار خواهد شد، پس از جمع آوری ایده های مطرح شده و برآورد هزینه های مربوطه، ایده ها در کمیته فرهنگی این شرکت، ارائه و نسبت به انجام اقدامات لازم تصمیم گیری خواهد شد.
وی افزود: نهایتاً طی یک توافق نامه بین مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق و شرکت فولاد مبارکه، اقدامات مورد نیاز انجام می گیرد.
دلاوری در پایان یادآور شد: از مزایای این بازدید، آشنایی شرکت ها و تیم های مستقر در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با شرکت فولاد به عنوان یکی از معروف ترین برندهای ایران و خاورمیانه بود که در جریان فرآیند کار این شرکت با جدیدترین فناوری های کشور قرار گرفتند.